Individuele coaching via e-mail

Je voelt je al een tijdje onrustig en hebt het gevoel dat je leven anders kan. Beter bij je passend, fijner & leuker. Maar ontdekken wat dit gevoel je wilt vertellen en wat je dan anders kunt doen in je leven, dat is nog zoeken. 

 

Vragen die in je hoofd rondspoken zijn bijvoorbeeld:

  • In welke baan kan ik helemaal mezelf zijn?
  • Hoe ga ik om met gevoelens van onrust?
  • Hoe kan ik meer tevreden zijn met wat er is?
  • Op welke plek kan ik helemaal mezelf zijn?
  • Hoe geef ik mijn leven meer zin?

 

Coaching via e-mail

Bij e-coaching hebben we een aantal keren in de week contact via de e-mail en ontvang je schrijfopdrachten die afgestemd zijn op jou en jouw situatie. Door te schrijven over wat je voelt en denkt, krijg je helderheid, inzichten en het helpt je om stappen te zetten naar het leven waar jij blij van wordt. Bovendien kun je altijd teruglezen wat je hebt geschreven. Je hoeft zeker geen schrijver te zijn als je voor e-coaching kiest. Wel is het handig als de bereidheid hebt je gevoelens en gedachtes op papier te zetten :)

 

Per week = 90 euro (inclusief BTW).

Meestal is 3-4 weken e-coaching genoeg om met een ander perspectief en nieuwe energie zelf verder te gaan.

 

PS. Hoe meer ik weet over schrijven, hoe enthousiaster ik word. Lees hier mijn blog met 4 redenen waarom schrijven over je gevoelens en gedachtes zo'n goed idee is.

 

Mix en match

Je kunt de e-coaching aanvullen met coachgesprekken via ZOOM. Juist de combinatie kan heel waardevol zijn. Voor info over individuele coaching via ZOOM. Klik hier.

 

 

 

 

De positieve en betrokken houding van Judith tijdens het coachtraject werkte zeer inspirerend en motiverend voor mij. Judith sloot qua opdrachten goed aan op mijn behoeften en kwaliteiten, het doen van veel creatieve en verfrissende opdrachten zorgde voor nieuwe invalshoeken en inzichten. Het medium waarmee Judith werkt, Pluform, werkt erg fijn. Het is makkelijk in gebruik, altijd beschikbaar en beklijft voor mij beter dan gesproken gesprekken omdat je ten alle tijden kunt teruglezen wat er besproken is. Als je gemotiveerd bent om zelf ook flink aan de slag te gaan en van schrijven houdt, dan is coaching via -email een top idee!

Laszlo - individueel coachtraject