Individuele coaching via ZOOM

Je hebt niet echt meer plezier in wat je doet, hebt het gevoel dat je stilstaat en toch zet je (nog) geen concrete stappen. Of je weet dat je iets wilt veranderen aan je leven, maar het is lastig om je vinger erop te leggen. Je wilt ontdekken wie je bent en verlangt naar meer voldoening in je loopbaan of leven. 

 

ZOOM-gesprekken

 

 

Coachgesprekken via ZOOM zijn net zo effectief als live coachgesprekken en het voordeel is dat je vanuit elke plek een gesprek met me kunt voeren. 

Het is heel belangrijk om je tijdens een coachtraject veilig en op je gemak te voelen, dus ik voer altijd eerst een kennismakingsgesprek, zodat je kunt kijken of we een klik hebben. 

 

Tijdens de coachgesprekken gaan we samen aan de slag met jouw coachvraag. Door goed te luisteren, je op een liefdevolle manier een spiegel voor te houden en verschillende werkvormen aan te bieden, kom je stap voor stap verder met jouw vraag.

 

Kennismakingsgesprek - 30 minuten = gratis

Coachgesprek - 60 minuten = 90 euro (incl. BTW)

 

Meestal hebben coachees aan 4-5 gesprekken genoeg om weer zelf verder te kunnen. 

 

 

 

Mix en match

 

 

Het is ook mogelijk om coaching via e-mail toe te voegen aan de ZOOM-gesprekken. Juist de combinatie kan heel waardevol zijn. Lees hier meer over coaching via e-mail. 

 

 

'Ik heb Judith leren kennen in een periode waarin ik zoekend was naar welke stappen ik wilde ondernemen binnen mijn carrierepad. Ik heb het coachtraject ervaren als veilig, persoonlijk en professioneel. Ze stelt de juiste vragen, laat je nadenken en prikkelen om de juiste oplossingen te vinden die bij je passen. Tot slot heeft ze mij zelfvertrouwen gegeven, door haar optimisme en positieve benaderingen gaf ze mij het gevoel te mogen vertrouwen op mijn keuzes richting een carrière die bij mij past.'

Suzan - individueel coachtraject